El Salvador

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: El Salvador

El Salvadorban eladó ingatlan

El Salvador egy kis közép-amerikai ország, amely a Csendes-óceán partjairól híres, szörfözésre és hegyekre néző területekre alkalmas. El Salvador északra fekszik Guatemalával és Honduraskal, keletre Honduras és délre és nyugatra fürdik a Csendes-óceán. Délkeletre elkülönül Nicaraguától a Fonseca-öböltől. A térség legkevésbé kiterjedt, de a legsúlyosabban lakott állam. A San Salvador fővárosa látványos vulkánokkal körülvéve számos múzeumot és a Nemzeti Színházat kínál.

Az ingatlanpiacot szeretnénk elemezni, ha érdekli az El Salvadorban eladó ingatlan megvásárlása.

Ebben az évben az építőipar harmadik éve egymást követő években pozitív számokat jelenthet, és 3% -ra nőhet, több mint 130 legfontosabb magánbefektetési projekt építésével.

Jelenleg a szektor hatékony keresletének fontos része a szervezeti egységekre és a lakhatási megoldásokra koncentrál. Az Escalón, San Benito és Lomas de San Francisco kerületek számos projektet, főként társasházakat koncentrálnak.

Tervezik az ingatlanszektor számos munkájának építését. Ez a szám magában foglalja a San Salvador, Santa Ana és San Miguel nagyvárosi területét. Természetesen ezek abszolút többsége a fővárosban koncentrálódik.

Ha El Salvadorban eladásra kerülő ingatlanot keres, fontos tudni, hogy a Costa Rica fővárosában található lakóingatlan-piac bővül a középosztályú lakások iránti kereslet kielégítésére.

Jelenleg az El Salvadorban eladásra kerülő ingatlant kereső emberek 45% -a, az élettér helyén, inkább függőleges rezidenciákban, de leginkább San Joséban van.

Ami az otthont vásárolni kívánók életkorát illeti, a legtöbb 24 és 35 év között van.

Ha El Salvadorban eladásra szánt ingatlant vásárol, figyelembe kell vennie az előnyöket és hátrányokat.

El Salvadorban élni lehet sokak számára, és talán ez is; ez az ország azonban számos pozitív dolgot is kínálhat.

Az El Salvadorban itt tartózkodó és megvásárolható ingatlan első előnye nyilvánvalóan az alacsony megélhetési költség, még akkor is, ha minden attól függ, hogy hol van. A tömegközlekedés csak egy nevetséges alakot jelent. Ami az élelmiszerárakat illeti, minden költségvetés számára megfizethető.

Egy másik jó dolog El Salvadorban az emberek. Amellett, hogy nagyon kedvesek, ők is nagyon nyitott emberek, és az élet örömmel küzdenek.

El Salvador strandjai különleges bájjal rendelkeznek, ami minden látogatót érzékel, ezért a turisták által kedvelt közép-amerikai úti célok közé tartozik. A legjobb strandok közül kiemelhetjük: El Cuco, La Barra de Santiago és La Costa del Sol.

Az El Salvadorban élők hátrányai és az El Salvadorban eladásra szánt ingatlan megvásárlásának hátrányai

egészség, amely nem az ország egyik erőssége. A közegészségügyi rendszer sok kívánnivalót hagy maga után. A közoktatási rendszer szintén nagyon alacsony minőségű.

El Salvador az egyik legbizonytalanabb hely a bolygón.

Az itt élő emberek 25% -a szenved krónikus szegénységtől. El Salvador egy elmaradott és iparosodott ország, amely nagyon nagy külföldi adóssággal rendelkezik az Egyesült Államokkal szemben

  •  
    El Salvadorba költözik. Expatriate és El Salvadorban él

      Folytatva a latin-amerikai utazást, figyelmet fordítottunk egy igazán egyedülálló földre, és gyakran, különböző okok miatt, a potenciális ingatlanbefektetők kevésbé tekintik. A csendes-óceáni csodálatos vizek által fürdött Guatemalával és Hondurasával szomszédos kis állam a Közép-Amerika teljes ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 19389

Eladás Gazdasági épület, El Salvador, San Salvador, Suchitoto, pje Cielito Lindo #7

108,781,674.62HUF
Eladás
Gazdasági épület

1180 m²
kedvezményes 28mt elülső tóra néző, 4 belső parkolóhely, 1,5 fürdőszoba, széles folyosók, nagy kert, alkalmas étteremben vagy otthon, nyugodt csendes ...
UNAVAILABLE
Cod. 17488

Eladás Gazdasági épület, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Lomas de Altamira

271,954,186.56HUF
Eladás
Gazdasági épület

1 m²
Szép Otthon Lomas de Altamira, rendkívül exkluzív terület / magánlakásban csak. 4 szobás. c / terasz, fürdőszoba + tanulmány, vendég fürdőszoba teljes...
UNAVAILABLE
Cod. 11553

Eladás Gazdasági épület, El Salvador, San Salvador, San Miguel, 31 COLONIA QUINTA

18,130,279.10HUF
Eladás
Gazdasági épület

50000 m²
CASA DE3 RECAMERAS,1BANO,1 SALA,1 ANTE SALA,1 GARAJE.
UNAVAILABLE
Cod. 7994

Eladás Gazdasági épület, El Salvador, San Salvador, San Vicente, Av. Crescencio Miranda, Bo. San Francisco

32,634,502.39HUF
Eladás
Gazdasági épület

192 m²
Eladó ház, a 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, nappali, szolgáltatási terület, mosógép, terasz.
UNAVAILABLE
Cod. 6039

Eladás Három hálószobás lakás, El Salvador, San Salvador, San Salvador, Pasaje A, entre 79 y 83 Avenida Sur (Entrada por Calle Cuscatlán) a 300 metros de Iglesia Corazón de María.

55,224,830.15HUF
Eladás
Három hálószobás lakás

149 m²
ADVENTURE Town House SZÍVÉBEN Colonia Escalon. A Passage, 79. és 83. között Dél-Avenue (Bejárat a Calle Cuscatlan) 300 méterre a Heart of Mary templom...
UNAVAILABLE
Cod. 5913

Eladás Gazdasági épület, El Salvador, San Salvador, Residencial Santa Anita, Final 15 Av. Sur Senda 2 casa 46

16,317,251.19HUF
Eladás
Gazdasági épület

95 m²
Ház 2 szintes, 3 hálószoba, 2 nappali, 2 fürdőszoba, garázs, konyha, étkező. Végleges Ház folyosón. Terasz, mosoda, ruhaszárító kötél, mosógép telepít...
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB